Communicatieadvies

Laat je organisatie groeien

Graag help ik jouw organisatie te verbeteren, ruimte te geven voor innovatie en te laten groeien. Als de sfeer op de werkvloer goed is zijn mensen productiever, blijer en daardoor minder vaak ziek. Datzelfde geldt voor klanten. Als zij tevreden zijn over een product of dienst is de kans groot dat ze daarover vertellen. Zij maken reclame voor jou, zonder dat je een cent kost. Maar zijn klanten ontevreden dan houden zij met hun verhalen juist mensen bij jou weg. Daarom is goede en passende communicatie zo ontzettend belangrijk.

Mijn werkwijze

Interview

We starten met een goede kop koffie of thee tijdens het gratis intakegesprek. Ik neem ruim de tijd voor een gesprek, want ik wil van alles weten over je organisatie. Hoe het begonnen is en waar je naartoe wilt. We bespreken jouw visie en natuurlijk je communicatievraag.

Aan de slag

Na het interview maak ik een plan van aanpak speciaal voor jouw communicatievraag. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, ga ik daarmee aan de slag. Tussentijds bespreken we de voortgang want een opdracht is voor mij pas geslaagd wanneer jij tevreden bent.

Afronding

Yes! Het communicatieadvies ligt er. Het project wordt afgesloten met een heldere presentatie waarin ik de mogelijkheden en suggesties toelicht. Nu is het tijd om met het advies aan de slag te gaan. Na enkele weken kom ik nog een keer langs om te horen hoe het gaat.

Een gezellig en enthousiast team! Of tevreden terugkerende klanten die jouw product of dienst aanprijzen. Dat is waar ik als communicatieadviseur jouw organisatie mee kan helpen.