Storytelling

Verbinding door storytelling

Storytelling is de oudste en meest krachtige vorm van communicatie. Al voor mensen konden schrijven werden verhalen verteld om te waarschuwen, om te leren en natuurlijk ter vermaak. Maar wat storytelling vooral doet is mensen met elkaar verbinden. Wanneer een verhaal goed wordt verteld, ga je als het ware mee met de hoofdpersoon. Met zijn/haar gevoelens, gedachten en wensen. Het verbindt en als je je verbonden voelt ben je meer betrokken. Ik zoek naar wat mensen met elkaar verbindt zodat organisaties zowel intern als extern verder kunnen groeien.

Mijn werkwijze

We starten met een uitgebreid interview. Ik neem ruim de tijd voor een gesprek, want ik wil van alles weten over je organisatie. Hoe het is begonnen en waar wil je naartoe. Het is belangrijk om jou, de organisatie en de mensen goed te leren kennen. Ik ben altijd op zoek naar dat stukje dat het verhaal doet sprankelen. Daarna ga ik met jouw story aan de slag en vertaal dat naar bijvoorbeeld mooie teksten, bijeenkomsten of bijzondere evenementen, precies waarvoor jij het nodig hebt.

Sleutelrol in storytelling

Wie is deze man? Wat voor sleutel heeft hij vast en waar is die van? Werkt de sleutel echt of is het voor de show? En waarom heeft hij deze sleutel, wat is zijn rol?

Ik weet zeker dat deze man een verhaal heeft. Iedereen heeft namelijk een verhaal en in alles zit een verhaal. Als storyteller popel ik om jouw verhaal te horen, zodat ik het kan optekenen waarvoor je het nodig hebt.

Storytelling vind ik geweldig en dat zet ik heel graag in voor wat jij nodig hebt.
Neem vandaag nog contact op en dan zien we elkaar snel.